Klinik & Butik i Lejre - ETIK & HANDELSBETINGELSER
 -
 
Etiske retningslinjer
Vi er en respekteret klinik som tilbyder terapeutisk kropsterapi, velvære, positiv energi, spirituel vækst og personlig udvikling. Vores arbejde bærer på ingen måde erotisk præg og vi frabeder os henvendelser herom. Momentia forbeholder sig som følge heraf ret til at afvise klienter. Ligeledes modtager vi ikke klienter der er påvirket af spiritus eller andre euforiserende stoffer.
 
Afbud
Sørg for at få afmeldt din booking, hvis du ikke har mulighed for at møde op til behandling. Er du blevet forhindret til en aftale, skal afbud meldes til Momentia telefonisk senest 24 timer før den aftalte session, af hensyn til planlægning og respekt til andre, der eventuelt ønsker din tid. Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af sessionens pris, har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.
 
Betaling
Vi tager imod dankort og kontant betaling. Ønsker du at betale via bankoverførsel, skal betalingen være os i hænde senest dagen før din behandling. Sørg for at medbringe en kvittering på indbetalingen.
 
Klippekort og gavekort er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen og disse kan ikke ombyttes til kontanter.
Rabatter kan ikke kombineres.
 
Klientansvar
Det er din opgave som klient at meddele, hvis massagen er for hård eller for blød, så dybden med det samme kan blive justeret. Det er altid klientens ansvar at meddele om kropslige omstændigheder, så der ikke gives behandling på områder der ikke bør have massage. Det kan f.eks. være blå mærker, nye ar efter operation, graviditet, solskoldet hud, osv. Generelt er det vigtigt at du oplyser om din helbredstilstand, så behandlingen skræddersys bedst muligt til dig. 
 
I meget sjældne tilfælde kan massage give efterfølgende smerter/irriteret væv. Det vil ofte være i forbindelse med at klienten ikke har informeret massøren, at massagen var for hård. Derfor er klienten altid selv ansvarlig for at samarbejde med massøren under behandlingen, da det selvsagt kun er klienten som kan mærke sin krop indefra og er forpligtet til at sige til og fra. Som regel vil smerter forårsaget af massage, forsvinde af sig selv igen indenfor kort tid. Vi har aldrig oplevet gener efter vores massage, som ikke er forsvundet igen.
 
Garanti
Momentia har naturligvis en erhvervsforsikring. Men det er ekstremt sjældent at personer kommer til skade som følge af en behandling hos en uddannet massør. Dette er ikke sket i Momentias historie. Dog er det almindeligt at opleve ømhed i muskulaturen efter de første behandlinger. Især hvis man ikke er vant til at få massage og ikke motionerer meget. Det kan sammenlignes med træningsømhed. Det er blot tegn på at musklerne har trængt til at blive gennemarbejdet og at massagen har været effektiv. Efter få behandlinger sker det som regel ikke længere, da musklerne allerede er kommet i bedre form.
 
Selvom de resultater som er beskrevet og citeret på hjemmesiden, er opnået af et bredt udsnit af vores tilfredse kunder, så kan vi aldrig garantere tilsvarende resultater for alle. Kroppe og symptomer er forskellige, og det er individuelt fra person til person hvordan behandlingerne virker.
 
Al alternativ behandling er underlagt lov, som siger at man ikke må love at behandlingen kan hjælpe, ej heller selvom dine symptomer ligger inden for et af mine erfaringsfelter. Jeg kan have en formodning om at jeg måske kan hjælpe og jeg kan fortælle om mine erfaringer med en behandlingsform, men ingen garantier. Umiddelbart vil jeg sige at du skal gerne opnå en ændring i en eller anden grad efter 3. behandling.