Klinik & Butik i Lejre - Fysiurgisk massage
 -
 
Fysiurgisk massage er en dybdegående effektiv massage,som fjerner dine spændinger. Ved smerter og spændinger undersøges muskeltonus og spændinger og der afklares, hvilke muskelgrupper der har behov for massage og hvordan der skabes en balance i kroppens muskulatur. Spændte muskler har en negativ effekt på kroppens energibalance og kan medføre spændingshovedpine, smerter og uro i arme og ben, nedsat funktion i bevægapparatet og manglende fleksibilitet ved fysisk aktivitet. Sideløbende skaber det indre irritation og nedsat velvære.

Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer, som ophober sig i vævet ved spændinger. Myoser fjernes og optimerer tilførslen af ilt, blod og næring til musklerne, ligesom stofskiftet forbedres.

Massage kan med fordel kombineres med zoneterapi. Zoneterapi får hurtigt kropsenergien til at flyde frit, så kroppen kan restituere og helbrede sig selv.

Produkter
Til behandlingerne anvendes en velafbalanceret og næringsrig sojahvedekimsolie, specielt udviklet til ansigt og krop. Konsistensen er som mandelolie. Den er forrygende som bodylotion, hvis du ønsker et sundere alternativ end de gængse cremer. Olien kan naturligvis købes i klinikken.


 
Enkeltbehandlinger
Den korteste behandling til voksne er 30 minutter. Ved denne session fokuseres der på én højst to problemstillinger afhængigt af sværhedsgrad. Oplever du flere forskellige gener, anbefales 60 - 90 minutters sessioner.
 
30 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 350,-
60 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 480,-
90 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 695,-
 
Kombination
Japansk Lifting 65 min/massage 25 min . kr. 850,-
Japansk Lifting 65/zoneterapi 25 min. kr. 850,-
Fysiurgisk massage 90 min . . . . . . . . . . . . kr. 695,-
Zoneterapi/massage 90 min . . . . . . . . . . . kr. 695,-
Energiterapi 110 min.
 
Klippekort  (Hver 6. session er gratis)
5 klip 60 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 2400,-
5 klip 90 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 3475,-
Alle priser er inkl. moms.
 
BEMÆRK!
- Vi modtager dankort og kontant betaling.
- Klippekort betales kontant ved første session.