Klinik & Butik i Lejre - Zoneterapi til børn
 -

Førstehjælp til babyer og større børn

Zoneterapi egner sig godt til behandling af børn i alle aldre. Spædbørn kan behandles blidt og zoneterapi kan ofte afhjælpe uro, problemer med fordøjelsen og kolik. Småbørn og skolebørn kan have problemer med mellemørerne, fordøjelsen, vandladningsgener og immunforsvaret. Symptomer som astma, kronisk bronkitis og allergi kan bedres og evt. være et supplement til lægens behandling. Endvidere hjælper zoneterapi også ofte urolige børn til at finde ro og kan være med til at støtte børnene på deres vej gennem udviklingsfaserne, ikke mindst gennem puberteten.

Hvis dit barn døjer med symptomer som ovenstående, anbefales et beløb på 10 gange med intervaller på 1-2 behandlinger pr. uge.


Behandling

 Pris

Baby 0-3 år
kr. 300,-
Børn 4 - 11 år
kr. 375,-


Forælder/barn sessioner
 
Mor/baby
 kr. 500,-
Søskende
 kr. ,-
 
 
Klippekort
Få 1 gratis behandling oveni prisen
0-3 år 10 behandlinger
kr. 3000,-
4-12 år 10 gange
kr. 2850,- 


Mor/baby 10 behandlinger
kr. 5000,-
Søskende
kr. ,-
 
Det er vigtigt, at barnet føler sig tryg og at en forælder derfor er med. Med spædbørn og helt små børn ligger forælderen med barnet på briksen eller sidder med dem på skødet, mens de modtager behandling. Zoneterapien må ikke gøre ondt på barnet. Men reflekszoner kan være ømme, når jeg behandler og jeg respekterer naturligvis hvis barnet trækker foden til sig.

Resultater
Børn reagerer forskelligt på behandlingerne, ganske som voksne gør. Nogle forældre oplever at symptomerne forsvinder helt, at de "får et helt nyt barn". Andre igen oplever en mærkbar reduktion af problemerne. Omkring 10% bliver ikke hjulpet i væsentligt omfang af zoneterapibehandlingen. Desværre kan jeg ikke sige på forhånd, hvilke børn der vil blive hjulpet. Oftest sker der som minimum positiv forandring mellem 1. og 5. behandling.

Se mere under Hvad kan behandles
 
Praktisk information
Gavekort og klippekort udstedes på alle vores behandlinger og sessioner og kan købes i klinikken efter aftale. Du kan også vælge at få det tilsendt med posten. Gavekortet bliver på hverdage normalt sendt samme dag som betalingen registreres på vores konto. Det bliver sendt til din adresse eller en anden angivet adresse efter købers ønske. Klippekort betales altid forud.
Ved køb af klippekort er hver 6. behandling gratis.