Klinik & Butik i Lejre - Zoneterapi
 -
 
Zoneterapi bygger på et helhedssyn af mennesket. Krop og sind spiller ind i det enkelte menneskes sundheds- og sygdomstilstand. Denne terapiform har en generel helende, afstressende og udrensende virkning på kroppen. Spændinger reduceres, blodomløbet og energiflowet i kroppen stimuleres. Hele organismen får derved ny energi og immunforsvaret stimuleres. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.
 
Har man symptomer på sygdom er det altid en god ting drøfte dem med din læge før du søger alternativ behandling. Det er svært at sige på forhånd, hvor mange behandlinger der skal til, da det afhænger af problemet og hvor længe du har haft symptomerne. Men efter 3-5 behandlinger skal der som minimum gerne være en forandring. Zoneterapi kan ikke erstatte lægelig behandling af sygdomme, men skal ses som et supplement.
 
 
 
Behandlingen
Zoneterapien kombineres med meridianterapi, hvis jeg skønner dette nødvendigt. Hvis der er en ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.
 
Enkeltbehandlinger
Zoneterapi børn u. 12 år 30 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 350,-
Zoneterapi voksne 60 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  kr. 480,-
 
Kombination
Zone/energiterapi 90 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 725,-
 
Klippekort (Hver 6. beh. er gratis)
5 klip 60 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 2400,-
5 klip 90 minutter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 3475,-
 
BEMÆRK! Vi modtager imod dankort og kontant betaling.
 
Læs mere under :